Verwijderen van huidoneffenheden op lichaam en gezicht

Huidpraktijk Silvia van der Weijden biedt u een behandeling aan om pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, wratten, steelwratjes, bloedblaasjes en couperose te verwijderen. Het is een behandeling zonder risico en met zeer goede resultaten.

Door middel van warmte worden deze huidoneffenheden verwijderd.
U kunt het zien als een soort ‘lasertje’ wat deze huidoneffenheden als het ware verdampt.

Het is een vrijwel pijnloze behandeling en een verdoving is niet nodig. De oneffenheden worden verwijderd en wat overblijft is een klein stukje licht roze huid met direct een dun korstje. Dit korstje valt er na ongeveer een week af en wat er onder het korstje vandaan komt is een nieuw stukje huid.

Het is belangrijk om na de behandeling en tijdens het genezingsproces dit plekje huid goed te beschermen tegen de zon (ook in de winter!). U kunt uw huid dan insmeren met een beschermende factor of het bedekken met kleding.

De behandeling kunt u per oneffenheid, per kwartier of per half uur boeken. In een kwartier zijn al meerdere huidoneffenheden te verwijderen. Als u slechts één huidoneffenheid hebt kunt u deze ook laten verwijderen. Dit is al mogelijk vanaf 18 euro en duurt slechts enkele minuten. De resultaten die u kunt verwachten kunt u op de voor- en na foto’s zien.

Voor meer informatie of advies kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Plasma behandelingen

Couperose

  

 

Wratten

   

 

Pigmentvlekken